Velkommen til Sjusjøen

Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km og eget skisenter med slalombakke både for stor og liten, samt rails og big jump er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i ski og snø. 
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller på vannet. 
Enten du ønsker rekreasjon og avslapning eller vil spikre toppformen, har Sjusjøen Hytteutleie den perfekte hytta for deg.

Sjusjøen er en liten destinasjon, men allikevel stor i areal og antall boenheter med over 6000 fritidshytter. Enten du er en erfaren Sjusjøen gjest og vet hvor du vil bo, eller er førstegangsbesøkende og ikke er kjent i området, ønsker vi å hjelpe deg litt på veien. Sjusjøen Hytteutleie er en formidler av privat eide hytter, så de er alle spredt over hele Sjusjøen med maksimalt 15-20 minutter kjøreavstand.
For å velge hvilken hytte du ønsker å booke må du først velge en kategori med antall soverom, samt gjøre et datosøk. Dersom en hytte ikke er mulig å booke kan du trykke deg inn på «tilgjengelighetskalenderen» og se når den er ledig. På hver hytte står det hvilket område den befinner seg i, og disse områdene kan du lese mer om ved å trykke deg inn på de ulike rubrikkene lenger ned på siden.

2 Soverom

3 Soverom

3 Soverom leiligheter

4-6 Soverom

Sjusjøen Lodge

Heståsen

Heståsen

Heståsen

Heståsen

Heståsen er et hyttefelt beliggende nordvest for sentrum av Sjusjøen, i retning Nordseter. Her er det kort vei til populære skiløyper, inkludert birkebeinerløypa. Heståsen er kjent for sin fine natur, og er et flott utgangspunkt for turer til fots eller med sykkel i sommerhalvåret.
Hyttefeltet ligger ca 10 minutters kjøring fra Sjusjøen Skisenter, 3-4 minutter til Sjusjøen sentrum. 

Rømåsen

Rømåsen

Rømåsen

Rømåsen

Rømåsen er et stort hytteområde beliggende sør for sentrum av Sjusjøen. Her har vi både eldre, hyggelige hytter og nyere høystandard-hytter til leie.
I hytteområdet går det mange fine skiløyper som passer både for store og små. På sommerstid, i månedsskiftet juli-august arrangeres «Liv på Rømåssetra», der vi reiser tilbake i tid og kan se hvordan setrene ble driftet i gamledager, i tillegg til morsomme aktiviteter og underholdning for store og små.
Rømåsen har mange fine hytteveier og turstier i umiddelbar nærhet der det er fint både å sykle og gå til fots. Den populære turløypa «Sjusjøvannet rundt» går innom Rømåsen.
Ca 5-10 minutter å kjøre til Sjusjøen Skisenter avhengig av hvor på Rømåsen du bor. 

Natrudstilen

Natrudstilen

Natrudstilen

Natrudstilen

Natrudstilen er et nyere hytteområde som ligger ca 4 km sør for sentrum av Sjusjøen. Her ligger Sjusjøen Skisenter med alpinbakke, akebakke, skistadion med skiskytterblinker og en av Sjusjøens to lysløyper. Ved skisenteret finner du også Sjusjøen Café som er åpen «støtt» med servering av god, hjemmelaget norsk mat. I skisenteret er det satset mye på sykkel i sommerhalvåret, så på sommeren gjøres skiutleia om til en sykkelutleie og sykkelverksted. 
I slalombakken kan de friste med en helt egen downhill trasè på sommeren, og for de som ikke er like tøffe kan du gratis teste ut ferdighetsløypa eller noen av de mange sykkelstiene som finnes i området. 
I tilknytning til skiskytterstadion finnes det en asfaltert rulleskiløype på 5 km, som er godt brukt av både norske og utenlandske utøvere året gjennom.
Ønsker man å prøve seg på fiske eller ta en dukkert er Eftastjernet perfekt, her er det fine sitteplasser og grillmuligheter rundt vannet.

Sjusjøen sentrum

Sjusjøen sentrum

Sjusjøen sentrum

Sjusjøen sentrum

I sentrum av Sjusjøen har du gangavstand til både butikker og skiløyper. Her finnes en av Norges beste kiwi butikker, sportsbutikk, cafeèr og pub. 
Den populære birkebeinerløypa går like ovenfor sentrum, og her finner du også en av Sjusjøens to lysløyper på Sjusjøen Langrennsarena. Fra langrennsarenaen har du utallige løyper å velge mellom, og det er ikke for ingenting at Sjusjøen er kåret til Norges beste langrenns destinasjon. 
Sjusjøvannet er et fint og populært område, enten du ønsker å fiske eller bade i sommerhalvåret. Rundt vannet går turstien «Sjusjøvannet rundt», som er en fin tur i nydelig natur som passer for både store og små.
Sjusjøen sentrum er ellers et fint utgangspunkt for både korte og lengre turer, og de fleste er godt oppmerket med skilt fra sentrum eller skistadion. 

Sjusjøen Skisenter ligger 5-10 minutter unna med bil. 
Høgfjellia

Høgfjellia

Høgfjellia

Høgfjellia

Høgfjellia er et nyere hytteområde som ligger like ved Nordseter, noen kilometer vest for Sjusjøen sentrum. Hovedskiløypa mellom Sjusjøen og Nordseter går gjennom dette hyttefeltet. Her er det fine turmuligheter sommer som vinter. Det er ca 15 minutters kjøring til Sjusjøen Skisenter og 25 – 30 minutter til Hafjell.

Birkebeinerbakken / Småsetra

Birkebeinerbakken / Småsetra

Birkebeinerbakken / Småsetra

Birkebeinerbakken / Småsetra

Birkebeinerbakken / Småsetra er et nyere hytteområde som ligger noen kilometer sør for sentrum av Sjusjøen, i retning Nordseter.
Her er det mange nybygde storhytter, som ligger i fint turområde sommer som vinter. Ikke langt unna hyttefeltet ligger et lite vann der det er fint å fiske eller grille ved i sommerhalvåret. Birkebeinerløypa passerer like ved, og denne kan du følge helt inn til sentrum der du finner flere traseèr. 
Hyttefeltet ligger ca 10 minutter unna Sjusjøen Skisenter.

Vassbakken

Vassbakken

Vassbakken

Vassbakken

Vassbakken er et hytteområde beliggende på sørsiden av Sjusjøvannet. Hyttene ligger i et rolig og forholdsvis flatt område, så her har du et fint utgangspunkt for turer både sommer og vinter. Sjusjøvannet som ligger like ved er et populært sted enten du vil bade eller fiske, og den nye trivselsplassen ved enden av vannet er et fint turmål for både unge og gamle.  
Kort avstand til Sjusjøen sentrum der du finner alt av butikker og cafeèr. 
Sjusjøen Skisenter ligger mellom 5-10 minutter unna. 


Alle våre hytter og leiligheter har dusj, WC og innlagt strøm/vann. Hyttene/leilighetene har bilveg helt frem med egen parkering utenfor enheten. Obligatorisk sluttrenhold, strøm, ved og eventuell bomavgift er inkludert i leieprisen. 

Sengetøy og håndklær må medbringes eller bestilles fra oss. Dyner og puter finnes i alle senger. Barnestol og barneseng kan også bestilles.
Vi tar alltid en gjennomgang av enheten før de blir med i vår utleie for å sikre god kvalitet. Vår vakttelefon er bemannet etter stengetid dersom det skulle oppstå problemer. 


Åpningstider

24.10.2016 - 02.04.2017
Man - fre
08.00 - 21.00
Lør- søn 09.00 - 18.00
 
03.04.2016 - 23.10.2016 
Man - fre 08.00 - 18.00 
Lør - søn 10.00 - 17.00